Bine ati venit! Magazin online ParfumSiCuloare!
Coș - 0,0 RON

Nu ai articole în coş.

Livrare

Expedierea si livrarea produselor se face prin curierat rapid in 3 zile lucratoare (termen mediu de livrare).

Garantam predarea coletului catre curier in 3 zile lucratoare. Din cauza numarului mare de comenzi procesate de catre firma de curierat in aceasta perioada, pot aparea intarzieri ale livrarii care nu sunt in controlul nostru. Facem tot posibilul ca fiecare colet sa ajunga cat mai repede la dumneavoastra. Va multumim!

Pentru livrare in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati. 

Comenzile primite in intervalul Vineri ora 17 pana Luni ora 8, precum si in zilele de Sarbatori Legale vor fi verificate si trimise dupa acest interval. Toate taxele de livrare cad in sarcina cumparatorului.

Costurile de transport se adauga in momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care coletele primite au ambalajul deteriorat sau sunt desigilate, despachetate va rugam sa refuzati pachetul.

Conditii de Returnare:

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile lucratoare de la data intrarii in posesie fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Produsele pot fi returnate intr-uninterval de 14 zile lucratoare de la data intrarii in posesie fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea fondurilor se face in 30 de zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport. Conform O.G. 34/2014 art. 16 compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator, cum ar fi produsele de ingrijire personala, parfumerie, machiaj sau cele cosmetice..