Bine ati venit! Magazin online ParfumSiCuloare!
Coș - 0,0 RON

Nu ai articole în coş.

Cum cumpar online ?


Procesul de Cumpărare
Procedura de achiziţionare a produselor de pe situl www.parfumsiculoare.ro a fost optimizată pentru a fi cât mai simplu pentru tine. Indiferent de metoda preferată (pe site, prin email, telefon, chat), dispozitiv (PC, Smartphone sau Tableta) intotdeauna procesul este simplu, intuitiv si usor de parcurs.

Comandă Online
a. Alegerea produselor dorite: navigaţi printre categoriile de produse sau lista de producători folosind meniul din partea de sus a site-ului sau cel din stânga. Dacă vreţi să căutaţi un produs anume, puteţi introduce cuvântul dorit în câmpul "Caută" din partea stangă - sus a site-ului. Pentru o căutare mai avansată puteţi folosi linkul “Căutare avansată”. În pagina fiecărui produs găsiţi atat descrierea acestuia, cat si detalii tehnice sau comentariile celor care l-au testat deja, iar pentru a-l comanda apăsaţi butonul "Adaugă în coş". Daca este cazul alegeţi din câmpurile afişate caracteristicile produsului dorit în funcţie de preferinţele dumneavoastră, şi cantitatea dorită. 

Toate preţurile de pe website sunt preturi finale si includ toate taxele (fara transport).
Taxa de transport este de 14 RON, iar pentru comenzile mai mari de 200 de RON TRANSPORTUL ESTE GRATUIT.


b. Coşul de cumpărături: după fiecare produs adăugat veţi fi intrebat daca doriti sa continuati cumparaturile sau doriti sa fiti direcţionat în pagina coşului de cumpărături. Aici aveţi posibilitatea să revedeţi lista produselor adăugate, să actualizaţi cantitatea produselor pe care intenţionaţi să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau mai multe produse selectate. Tot aici puţeţi verifica contravaloarea transportului folosind butonul "Calculează taxa de transport", puteti adauga un "Cupon de reduceri" sau puteti primi cadouri in functie de valoarea comenzii si promotiile existente pe site. Mai departe vă puteţi întoarce şi continua cumpărăturile sau să finalizaţi comanda.

Coşul de cumpărături

c. Formular Comandă: pentru a comanda produsele alese apasaţi butonul "Finalizare comandă". Aici va trebui să introduceţi, adresa de facturare, adresa de livrare (în cazul în care este diferită de cea de facturare), va trebui să selectaţi metoda de transport şi cea de plată.
În cazul în care doriţi să vă faceţi şi un cont pe www.parfumsiculoare.ro, bifaţi varianta "Creează cont", iar acesta va fi creat automat la finalizarea comenzii după ce introduceţi email-ul şi parola. Pentru a plasa comanda anonim (fară a creea cont), va rugăm selectaţi opţiunea 'Nu vreau să imi creez cont. Plasez comanda ca vizitator.'. Dacă în orice moment doriţi ajutor din partea echipei www.parfumsiculoare.ro, nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate în partea de sus.

Introducere date


d. Felicitări: comanda dumneavoastră a fost finalizată cu success. În cel mai scurt timp veţi fi contactat telefonic pentru confirmare. Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosită pentru a efectua comanda. De asemena aveţi posibilitatea să tipăriţi confirmarea trimisă prin email.

Comanda Telefonică
Dacă pe parcursul plasării comenzii online întâmpinaţi dificultăţi sau aveţi unele nelămuriri nu ezitaţi să folosiţi numărul de telefon specificat mai jos pentru clarificare. 

La aceste numere de telefon se pot efectua comenzi şi se poate cere suport pe parcursul programului de lucru, de luni până vineri între orele 9 si 17.

Comandă prin Email
Exista posibilitea efectuării comenziilor prin email. Trimiteţi toate datele necesare la "comenzi@parfumsiculoare.ro", iar comanda va fi procesată în maxim 12 ore. 

Date obligatorii pentru comanda prin email:
 • Nume, Prenume
 • Număr de telefon
 • Email - pentru a putea fi contactaţi pentru confirmare, şi a putea primi pe mail dovada comenzi
 • Adresa de livrare completă (Strada, Localitate, Judet, Cod Poştal)
 • CNP/Serie C.I. - necesar pentru întocmirea facturii
Important! - la comanda prin Email nu se poate face plata online prin card bancar

Comanda prin sitemul de chat din site
Pentru informaţii, nelămuriri şi comenzi puteţi folosi sistemul de mesagerie instalat direct in site, de unde intotdeauna veti primi raspuns rapid, iar de luni până vineri între orele 9 si 17, un operator este pregătit să vă ajute. 

Modalităţi de plată, Preţuri şi Promoţii
Toate preţurile afisate pe website includ toate taxele, sunt preturi finale, iar trasportul se va calcula in functie de comanda. Pentru produsele cu preţ special, va fi afişat atât preţul vechi cât şi cel rezultat în urma reducerii. Modalităţile de plată acceptate în prezent sunt menţionate mai jos.

Plata la Livrare
Plata prin ramburs la primirea coletului. În momentul în care curierul vă livrează marfa comandată veţi preda acestuia suma corespunzătoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicată dumneavoastră în momentul comenzii şi va fi trecută şi pe documentul de însoţire a mărfii (AWB).

Plata prin Virament Bancar (OP)
Puteţi efectua plata pentru comanda dumneavoastră folosind un ordin de plată. Datele necesare pentru această metodă de plată le găsiţi în pasul final de cumpărare.
Plata Online cu Card Bancar
Plata online cu cardul este realizată folosind serviciile PayU, cel mai mare procesator de carduri din Romania. Datorită acestui fapt se asigură cel mai înalt grad de siguranţă şi confidenţialitate a datelor dumneavoastră. Cardurile acceptate de sistemul nostru sunt: Visa, MasterCard, JCB, Diners Club, Maestro.
Modalitati de Livrare
 • Livrările se fac între 2 si 20 de zile lucrătoare
 • Nu se fac livrari Sâmbăta şi Duminică
 • Costul transportului se calculează în funcţie de greutatea produsului
 • Unele produse pot avea transport gratuit, acest lucru fiind semnalat automat
 • Taxa de transport este data de greutatea volumetrică a produsului( este afişată şi în pagina produsului) nu de greutatea efectivă a acestuia. Costul transportului se calculează automat şi este afişat în momentul plasării comenzii. Costul transportului vă poate fi comunicat si telefonic sau prin serviciul de mesagerie din site, de către operatorii noştri.
Curierat RAPID
Livrarea produselor se face în minim 2 zile si maxim 20 de zile în zonele de acoperire ale curierului (numite şi km 0). Un agent al firmei de curierat vă va contacta pentru a livra coletul. Dacă livrarea produselor trebuie făcută în afară zonei de acoperire se percepe o taxă de transport suplimentară, comunicată telefonic de unul din operatorii www.parfumsiculoare.ro în momentul confirmării comenzii.
Garanţii Oferite
Garanţiile oferite de www.parfumsiculoare.ro sunt următoarele:
 • 14 zile - banii înapoi garantat, dacă produsul nu corespunde cerinţelor dumneavoastră.
 • Certificatele de garanţie însoţesc fiecare colet. După confirmarea primirii comenzii, pentru unele produse, veţi primi suplimentar un nou act de garanţie - Numele produselor încadrate în aceasta categorie o să vi se comunice telefonic daca este cazul.

Politica de Returnare a Produselor
Conform legislatiei din Romania puteţi să returnaţi produsele cumpărate de pe parfumsiculoare.ro în termen de 14 zile de la primirea lor.
Mai multe informatii gasiti aici: 
Ordonanţa nr. 34/2014
Produsul trebuie returnat, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.
În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie, sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de la primirea coletului.
În cazul în care aveţi nelămuriri sau intrebări vă rugăm să ne contactaţi folosind pagina de contact.